Restaurant
Marmara

Gastronomia turcească are rădăcini vechi, otomane și accente orientale care te vor cuceri. Restaurantul Marmara este locul unde oamenii se adună să se cunoască, să povestească, să împartă experiențele lor și din farfuria lor, cu mâncare diferită de a ta. Este un loc magic in inima orasului Craiova, în care sălășluiește deopotrivă spiritul actual, zgomotos și agitat al Turciei moderne și suflul tradițional, plin de povești și înțelepciune al turcilor. V-am adus în Craiova mâncarea cu specific turcesc. Astfel, restaurantul Marmara vă oferă cele mai bune bunătăți pe care bucătăria turcească vi le poate oferi. Situat în centrul orașului, Restaurant Marmara (fosta Casa Zamfirescu) vă pune la dispoziție specialitățile turcești: cum ar fi Adana Kebab, Urfa Kebab, Beyti Kebab, Lahmacun, diferite Pide-uri și altele din bucătăria turcească. Pentru că Marmara este rezultatul progresului care respectă și păstrează cu sfințenie rădăcinile.

Locația a fost construită la sfârșitull secolului XIX într-un stil baroc. Vă puteți savura mâncarea turcească într-o atmosferă elegantă. Dincolo de ușile de dimensiuni impresionante, vă așteaptă 4 saloane cu iz împărătesc. În caz că nu știați, aici copilul ce avea să devină marele sculptor al României, Constantin Brâncuși, s-a mutat pentru a fi ucenicul lui Ion Zamfirescu - tânăr negustor, cu magazin de „mărfuri și coloniale”. Soții Zamfirescu îndemându-l și sprijinindu-l pe tânărul Constantin Brâncuși să „cioplească după obiceiurile de acasă”.

Restaurant Marmara Craiova

Vino în restaurantul nostru cu specific turcesc și poți gusta specialitățile noastre într-un ambient elegant, unde anii sfârșitului de secol XIX încă se resimt..